Monday, December 25, 2006

Bilant 2006

Nu am mai scris de mult ! Motivele? Multe ...chef, timp...insa acum am ambele desi de 1 saptamana ma tot lupt cu o raceala care de cand o tratez se agraveaza in loc sa imi treaca! Dar am dat o caruta de bani azi pe Paxeladine si sper sa aiba efect, ca moral a avut pretul, acuma vreau sa vad fizic, daca are macar acelasi!

Asa ca daca pana acum am stat bine la un singur capitol(sanatate) acum nu mai stau la nici unul, am devenit un MUCOS !!!
Ca sa nu mai zic ca de peste o luna sunt foarte stresat din cauza banilor tot mai putini care imi pericliteaza sederea aici in Bucuresti.

Pot zice ca 2006 a fost un an dezastruos pe toate planurile pentru mine, dar sunt optimist si sper ca 2007 va fi mai bine financiar, daca in dragoste nu vad mari sperante, desi in acest domeniu le ridic moralul altora, mie nu reusesc.
Dateing-urile pe care le-am avut, si repet date nu one night stand sex, ar infirma ceea ce am scris mai sus.

Deja noul meu obicei isi intra in drepturi: dupa 10 seara incepe ora de tuse care nu lasa vecinii sa doarma, si ma oboseste mai rau decat daca as merge la sala de forta. Apoi 2-3 ore dorm linistit si iar incep pe la 3-4 dimineata repriza a doua de tuse. Noroc ca Roxana e plecata ca altfel ar fi foarte dezamagita din cauza zgomotului.

Mai am si ceva bufeuri de caldura de parca as fi la menopauza, care se iau la intrecere cu frisoanele care nu pot lipsi din simptomatologie!
Deci trec prin toate stadiile bolii, daca vrea cineva ma las in loc de cobai, numai sa scap de toate aceste placeri ale vietii. Remarcabili virusii astia, ce senzatii pe termen scurt iti pot crea, orgasmul e floare la ureche pe langa o sedinta de 30 de minute de tuse !!! asa ca imi plec capul in fata lor(trebuie, ca nu pot tusi pe plan vertical ).
Ca sa completez, ametelile sunt o constanta ca si usturimea ochilor, deci va dati seama ca cheful de viata mia ajuns in pantofi !!!

Deci imi cer scuze tuturor celor pe care ii reped sau tratez cu ... raceala! Dar chiar de asta sufar in momentul de fatza!!!

Dar cum tot raul e spre bine, raceala asta ma facut sa imi recapat cheful de lectura. Asa ca am dat buzna in biblioteca Roxanei, evident cu permisiunea ei ca nu vreau sa o iau pe cocoasa, si am citi 2 carti pana acum pe care le recomand cu caldura: de ce le recomand , aflati daca citi si voi cartile evident! Altfel nu, nu spun nimic!!!
„Amor si Sexualitate in Occident” de la Editura Artemis si „Carmen” de Prosper MERIMEE, un volum super de nuvele.

Dar adevaratul motiv pentru caream inceput sa scriu din nou e...SARBATORILE !!!
Asta nu pentru ca m-ar fi patruns spiritul lor ci dimpotriva pt ca ma deprima . Dar am sa tin eu petrecere dupe 1 ianuarie cand imi voi vizita familia si prietenii si atunci sa te tii OMULE !!!

Pana atunci, strang cureaua si inghit in sec, cum fac din noiembrie incoace.Pestele, laptele, peste la conserva si ouale sunt pana atunci meniul meu de sarbatori .Altceva nu imi permit sa cumpar daca vreau sa am bani in ianuarie de chirie si de trai in Bucuresti. Asa ca stau si ma uit in oglinda cum se subtiaza pielea de pe abdomen, si poate o sa am pachetele mai curand decat m-as fi asteptat.

Unii dau bani ca sa slabeasca, eu slabesc fara bani! Simplu. Nu spun asta ca sa imi atrag compasiuni sau mila cuiva, dar sunt foarte sincer si de asta am si facut acest blog ca sa imi exprim neangradit toate gandurile si dorintele, tot ceea ce ma framanta, realitatea vietii mele. Cine crede bine , cine nu, e liber sa creada ce vrea.

Am trecut si la paine pe ratie, 2 franzele pe saptamana sunt suficiente, 2 kg de cartofi iar dulciuri daca am noroc sa imi dea Roxana sau Matei !
Ce m-as face eu fara Roxi a mea? Nororcul meu e ca ea nu mananca nici un sfert din cat pot eu manca , asa ca eu debarasez cu placere farfuria ei in caz de nevoie !!!!

Aceste sarbatori nu le voi putea uita mai ales din cauza foametei omniprezenta, dar si pentru ca sunt primele pe care le petrec in Bucuresti, mai mult singur.
Acasa sunt singur, Roxa a plecat la ai ei, casa e goala fara ea, desi imi dorisem sa fiu singur, dar parca tot mai bine e cu cineva. Nu mai am cu cine ma certa, cui sa ma plang de superba mea viata. Da sper ca e fericita ca a scapat de stresul pe care il provocam eu, uneori fara sa vreau, asta sunt eu, nu-s perfect desi le cer altora sa fie.

Cei doi buni prieteni ai mei de aici sunt fiecare cu familia lui si asta si trebuie sa faca. Daca as fi fost mai prevazator as fi fost si eu acum la ai mei acasa! Dar prostia se plateste , iar eu o platesc in RATE. Am un neuron, si ala blond mai tot timpul...

La internet am acces restrictionat, iar acest lucru la inceput a fost foarte stresant pentru mine, dar ne-avand ce face am accceptat situatia. Decat sa dau zeci de mii de lei pe o ora de net prefer sa iau ceva sa imi astampar foamea omniprezenta.

Ce poate fi mai groaznic in era informaticii decat sa nu ai acces la internet, Tv, si sa nu poti suna pe mobil, pt. ca nu vei putea plati luna viitoare factura? Culmea e ca sa ai gripa e mai groaznis !

E al naibii de naspa OMULE ! cum la fel e si sa vezi pe strada sau in metrou tot felul de lucruri frumoase si sclipitoare si sa nu le poti cumpara.
Dar eu sunt foarte adaptabil, asa ca nu e chiar o tragedie dar nici nu e departe de a fi. Singura mea teama e sa raman fara bani de chirie, dar sper ca acest lucru sa nu se intample. Asa ca prioritatea nr. 1 e plata chiriei si a utitlitatilor, apoi hrana. As putea suporta sa mananc mancare expirata dar nu as suporta sa nu am bani de chirie.

Dar viata e frumoasa cu toate chestiile aste care mi se intampla...
Azi de pilda, am avut sansa sa ma vad cu untip care mi-a placut din prima, chiar daca e fecioara si zodiacul ar spune ca ar trebui sa il uit. A fost intalnirea „fecioarelor” !

Au trecut 5 ore de cand ne-am luat ramas bun si nu a dat nici-un semn de viata, plus ca nelasandu-mi nr. de telefon e o dovada in plus a neancrederii fata de mine, deci stelele nu imi sunt favorabile, si deci nu sunt ceea ce cauta el, nu sunt cel asupra caruia sa se reverse afectiunea lui.

Si nu stiu de ce naiba am atata nevoie de afectiune? Copilaria a fost ok, am luat rar bataie si cand am luat am luat pentru ca merit-am,iar mama chiar nu putea face mai mult decat a si facut pe acest plan.
Dar oricum nu mai astept nimic bun anul asta sa imi aduca, ci astept sa treaca odata.
Ma bucur ca ma trezesc dimineata viu, cu frisoane sau fara, dar viu si asta conteaza. Restul sunt mofturi....

Cea mai interesanta chestie e ca nu mai plang, nu mai curge nici-o lacrima, oi fi dracu deshidratat, ca mucos sunt sigur ca un sugar...
Oricum ar fi , viata e frumoasa, iar fericirea pentru mine ar fi sa apuc cat mai multe zile cu soare, singur sau in compania cuiva.
Asa ca dragilor va doresc sa fiti iubiti, si un an 2007 fenomenal de bun tuturor !

Friday, December 01, 2006

Azi am avut glume in program...asa ca cititi si va descretiti ridurile fara LOREAL...

Un copil de ** ani intra intr-un bordel, tarand o broasca moarta dupa
el:
- Sarut mana. Vreau si eu o femeie!
Matroana, mirata, il intreaba cam ce femeie ar vrea.
- Vreau o fata cu o boala venerica, daca sepoate! Platesc oricat.
- Bine, daca tu vrei. Du-te cu Sandy.
Face sex cu Sandy, apoi da sa plece. Matroana il opreste:
- Auzi, da de ce aivrut o fata cu astfel de boala?
- Pai sa vedeti: eu acuma ma duc acasa si vine baby-sitterul. Ei ii plac copiii mici, asa ca mine; si-o sa facem sex...O sa ia boala. Diseara, tata o duce acasa cu masina. Eu ilcunosc pe tata: o sa i-o traga...:)Si-o sa ia boala.
La noapte o sa si-o puna cu mama. Si-o sa ia si mama boala... Eu o cunosc pe mama:
maine o sa si-o traga cu vecinu de alaturi, ei bine ala e omul care mi-a omorat broasca

O veverita si-o tragea cu o nuca.
Vine alta veverita si zice:
ARE YOU
FUCKING CRAZY??
Veverita raspunde: NO!! I`M FUCKING NUTS!!!!



Un caine merge prin desert si spune:
- Daca nu gasesc un pom, ma pis pe mine!



Doi lilieci isi faceau siesta, atarnati intr-un copac cu capul in jos.
"Auzi, care a fost cea mai naspa zi din viata ta?"
"Cand am avut diaree"...



Un urs la farmacie: - 50 de prezervative va rog.
Doi iepuri in spatele lui radeau de se c**au pe ei.
Ursu ii vede, se intoarce la farmacist: - 52!


Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba:
-Aveti ochelari?
-Pentru soare?
-Nu,nu,pentru mine!


un elefant se aseaza pe un musuroi de furnici .suparate,furnicile se catara pe el .jumatate cad pe la picioare,un sfert cad pe la brau si una singura ajunge la gat ,suparate furnicile zic:
-asa sugruma-l!!!!!



-O ascultatoare intreaba; E adevarat ca aspirina poate fi folosita ca anticonceptional?
-Raspuns: Da ,cu conditia s-o tineti strans intre picioare!



Odata ieppurele sa pisat pe motocicleta lupului.Lupul cand vede ca cineva so pisat pe motocileta aduna pe toti si spune:
-CINE SO PISAT PE MOTOCICLETA MEA????CINE SO PISAT PE MOTOCICLETA MEA????CINE SO PISAT PE MOTOCICLETA MEA????
Iese leul:
-EU!!!!!!
-AM vrut sati spun ca sa uscat!!



Doi lupi in padure planuiesc sa fure niste oi de la stana din apropiere,dar ciocarlia care era intr-un copac ii aude si se duce sa spuna ciobanului.
Seara cei doi apar la stana,unde ciobanul ii asteapta cu o bata.Intra primul dar este lovit cu parul peste bot,se intoarce catre celalalt cu laba deasupra gurii si ii spune: -INTRA TU PRIMUL CA PE MINE MA BUFNESTE RASUL!



Un apel la Radio Erevan:
MAMA:Pot sa incep educatia sexuala cu fica mea de 11ani?
DJ-ul:Da!Veti afla lucruri foarte interesante.



O blonda se duce la bar si comanda un wisky cu red bull.Radea in continu.Barmanu o intreaba de ce e asa de fericita.Blonda ii raspunde:AM TERMINAT UN CORN SEVENDAYS IN 3 ZILE



Intrebare la Radio Erevan:Cum iti poti face sotia sa tipe inca o ora dupa ce ati facut dragoste?
Raspuns:Iti stergi penisul de draperie.La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
- Ce poate face o femeie cu sotul ei care se
uita tot timpul dupa
fuste?
Radio Erevan raspunde:
- Va sugeram sa-l trimiteti intr-o vacanta in
... Scotia.



O blonda ii spune mamei sale :
-Mama sunt insarcinata!
Mama:Pai unde tzia fost capu?
Blonda:Cum unde?Pe perina!



o blonda se apleaca peste balconul de la etajul 10 si neatenta, cade.
In timp ce cadea incepe sa se roage :" Da Doamne sa nu mor !"
Pe la etajul 8 "Da Doamne sa nu mor !"
Pe la etajul 5 "Da Doamne sa nu mor !"
Pe la etajul 3 "Da Doamne sa nu mor !"
Pe la etajul 1 "Hai ca de aici am mai sarit ce naiba !!!"




La usa unei blonde suna baiatul de la "lumina". dupa cinci min. apare blonda dezbracata si-l intreaba:
Cu ce va pot ajuta?
Baiatul dupa ce se dezmeticeste ii zice:
Sunt de la RENEL si trebuie sa va achitati factura. Blonda ii raspunde:
Vino peste zece min. ca acum imi achit factura la gaze!



O femeie intreaba:
-Ce trebuie sa fac sa nu ramin insarcinata?
Radio Erevan raspunde:
-Sa beti un pahar cu apa.....
Dupa citeva minute, femeia nedumerita intreaba din nou:
- OK,dar cind? Inainte de......., sau dupa de...........
Radio Erevan raspunde:
-In loc de....!



Adrian Nastase intreaba Radio Erevan:
-Pina la urma cite oua are barbatul?
Raspuns:
-De obicei doua, dar daca atunci cind te apleci si privesti printre picioare vezi patru inseamna ca opozitia vine puternic din urma.



Suna un individ la Radio Erevan.
- Buna ziua!
- Buna ziua! Esti in aer - spune DJ-ul.
- Domnule, am sunat sa spun ca am gasit un portofel...
- Da, si?
- Si in portofel erau 15.000 de dolari!
- Si? (intreaba DJ-ul, brusc interesat)
- Vreau sa spun ca in portofel era si un buletin...
- Daaaa?
- Pe numele Popescu Vasile...
- Da, si?
- Si-as dori sa-i dedic o melodie!