Tuesday, July 31, 2007

Demnitate sau umilinta?

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi...cat adevar in atat de putine cuvinte!!! Si totusi am suferit si sufar...asta inseamna ca cei care m-au facut sau inca o fac, nu ma merita? Sau eu sunt prea slab si ma las injosit, umilit, folosit doar ca sa am de ce plange ulterior?

Nu mai conteaza cine sau ce m-a facut sa am dureri de cap si faze lacrimogene, in concediu fiind, in loc sa rad si sa stau tolanit la soare!!!Pt. ca nu ar trebui sa conteze si atunci nu as suferi!!!
Dar al naibi sa fiu, uite ca, cand credeam ca viata mea va lua un trend ascendent, ma aflu in cadere libera din nou, din toate punctele de vedere!!!
La servici prima promisa nu mai apare, si deci paaaa concediu, in viata intima nici nu mai comentez, ca a fost, este si se pare ca are viitorul predestinat de a fi in continuare nasoala, goala, vida!!!
Si tocmai cand credeam ca am gasit omul pe care il caut de peste o decada de ani!! Dar faza e ca doar eu credeam , si nu m-am gandit ca el nu credea acelasi lucru despre mine, ca cuvintele lui nu le-am inteles eu bine!
Ca orice om , amagesc, mint, ascund, anumite lucruri, din varii motive care nu le voi explica acum, dar niciodata nu o fac cand e vorba de sentimente! Am crezut ca e bine sa fiu sincer , sa exprim ceea ce simt, asa cum simt oricui e interesat sa afle!!

Insa important este sa gasesti nu omul care se uita in ochii tai, ci cel care priveste si doreste sa priveasca in aceeasi directie cu tine!!!
Si nu il gasesc...si cautarea asta ma macina, intalnirile astea ma obosesc, descrierile ma dezgusta... oare asta e destimul, soarta mea sa caut mereu? Daca asta e, atunci eu sunt in iad, iar iadul e pe Pamant! Roxana poate vei zice ca iar ma lamentez, ca ma plang, si al naibi ca asta fac, dar o fac ca sa nu ma arunc pe geam, ca sa nu imi tai venele, pentru ca iubesc viata, dar o urasc ca o traiesc singur!!!

Asa ca si baietii plang...