Thursday, January 07, 2010

IN LOVE and in big fucking pain too!

Well i didnt drink yet! I even might not do it in the end! I just might not! Nothing is sure! Like LOVE too!
Yes im fucking in love but i dont have feed back! So i am in love with myself, actually! How can you love and not be loved? Well guys, this is like my life story! Always getting in love in to wrong, difficult guys! Who are saing one thing, but do other! Anyway, i just got inspire by this movie>

http://www.filmeonline.org/500-days-of-summer-film-online/

See it and you will see what im in to!

De ce cumparam felicitari? Indiferent de ocazie, nunta, botez, Valentine...
Pentru ca unii dintre noi nu sunt in stare sa spuna acele cuvinte sau pt. ca pur si simplu nu le simt! SAU le e frica sa le spuna! Da exista oameni care se tem de afectiune, de simpatie, de DRAGOSTE! Din ce cauza?:) Habar n-am! Nu am aflat! Unii au nevoie de luni de zile sa isi dea seama ca tin la un OM! Cum dracu vine asta frate? E ca la masini cand te obisnuiesti cu ambreiajul? I just dont fucking get it!

Ma depaseste...

Stiu doar atat, ca am intalnit, sau am crezut ca am intalnit omul vietii mele, am stiut din ziua in care lam vazut! Dar se pare ca EU nu sunt omul vietii lui! Asa ca... ce rost are asteptare? Sa astept ce? Sa se deschida portile RAIULUI sa isi dea seama ca eu sunt ceea ce cauta? Sa se loveasca la cap? Am dat telefoane, am dat smsuri, am facut declaratii, am dat cadouri poate poate deschide ochii si urechile la ceea ce eu i spun! RAHAT! I mean what the fuck i have to do so you can fucking figure it out that i fucking love you?

Noroc sau ghinion ... ca sunt liber azi si pot sa plang si sa urlu cat e ziua de lunga! Fara sa ma vada nimeni! Prietenii, colegii, vecinii! Si ma doare de simt ca o iau razna! NU mai pot! E ca atunci cand ai gasit un lucru pe care til doreai de mult si l-ai scapat in canal, si nu mai ai cum sal recuperezi! Cuvintele nu pot exprima tristetea, dezamagirea, deznadejdea pe care o simt ca nu voi mai gasi pe cineva ca el, atat de aproape de ceea ce caut la un barbat, dar atat de departe de ceea ce cauta el la mine!

Vara asta vroiam sa ma duc cu el la Barcelona si cu prietenii mei sa-i fac surpriza vietii! AM aranjat de bilete, de cazare...si... acum sunt singur! Nu credeam vreodata sa simt ca as vrea sa ma insor cu vreun barbat! Ca as vrea sa fiu cu el all day long! Dar uite s-a intamplat. DIn pacate doar mie mi se intampla fericiri din astea!

Pana la urma ce e dragostea? Placere, suferinta, dureri de cap...

So fuck me, ma simt like shit! Iar lui i pasa de EX!

So fuck me im a looser! LOve is great! 4 others!