Sunday, October 22, 2006

A fi ametit...sau a ti pierde controlul


Si a mai trecut un week-end, si am mai imbatranit cu o saptamana(parca as fi o baba)si inca o saptamana mi-a marcat viata, in bine sau rau asta ramane de vazut mai tarziu.

Am reusit sa ajung in al noualea cer dar si sa cad inapoi pe pamant.Am reusit sa rad cu gura pana la urechi dar si sa vars lacrimi de crocodil, am reusit sa ma simt util altora dar si inutil mie insumi...

Toate astea la un loc, insa fac ca eu sa fiu EU, cu temeri, bucuri, obsesii, vici .... toate astea nu ma caracterizeaza dar fac parte din fiinta mea,toate astea insa ma completeaza, fara ele nu as fi Eu, as fi ca orice Om, si nu vreau asta...vreau sa fiu EU ! Nu un actor, nu un cantaret sau fotbalist celebru ! Just to be ME ! Nu am o criza existentiala(viata mea insasi e o criza), nu iau Prozac, ma tratez cu realitatea, dar ma vindec cu visele mele(care nu mai sunt erotice de mult, thanks God).

Ciudat e ca ma simt tot mai singur, desi nu e o saptamana sa nu cunosc persoane noi, insa acele persoane nu sunt langa mine cand am nevoie(si as avea nevoie24/7)si sincer nici nu cred ca mai are rost sa le spun acest lucru, daca pretind ca ma cunosc , ar trebui sa stie ca am nevoie de ele.

Din pacate sexul(cel care invarte lumea azi)nu este unul din atuurile mele, si nici nu ma caracterizeaza ca persoana, iar ca gay nici atat,fiind unul din punctele mele slabe si motiv de complex pentru mine! Da sunt complexat ca nu pot face sex cum as dori, dar chiar nu pot din atatea motive cate fire de nisip are plaja de nudisti din Mamaia :), fiziologic nu pot, psihic vreau-fizic ceva imi zice stop! Ei asta e bine pt. mine dar din pacate vad ca pentru cei pe care ii cunosc e un motiv destul de serios sa refuze sa se intalneasca cu mine. Si atunci cum sa cred ca cineva tine la mine(cel putin asa declara)insa cand ii cer sa vina la mine si ii spun ca nu pot presta acea activitate placuta amandoura, din motive fiziologice(dureri de burta sau intoxicatie alimentara)deci atunci renunta, si atunci cum sa nu ma simt decat un ambalaj, o jucarie sexuala? Chiar doar atat reprezint?

Da, recunosc nu sunt perfect(nici pe departe nu doresc sa fiu declarat sfant)mint, insel, ma folosesc de altii mai slabi decat mine,ma imbat, vars, urlu, rad, cad , ma ridic, dar nu asta facem toti daca ne cautam sinceri in constiinta? Toate astea fac parte din viata noastra, toate astea ne fac ceea ce suntem ca indivizi, ca oameni.Nu incerc sa imi gasesc o scuza pentru ceea ce sunt sau am devenit, ci doar sa incerc sa explic unora care se cred sfinti, ca doar a judeca pe altii prin prisma slabiciunilor pe care le au nu le asigura lor un loc in ceruri asa cum cred si nici nu ii ridica in ochii mei.

A critica pe cineva doar pt. ca nu corespunde cu nivelul asteptarilor tale nu te face mai destept, mai bun , mai frumos, mai sfant! Intreaba-te daca tu te ridici la nivelul asteptarilor lui?

Prea multa cultura nu te face neaparat un bun partener de conversatie atata timp cat crezi ca doar TU posezi Piatra Filosofala, atata timp cat numai parerea ta conteaza si ca doar Tu ai dreptate. Din potriva, celuilalt ii vei provoca (daca ai noroc)mila si te va lasa sa iti termini monologul(desi ar trebui sa fie un dialog)sau se va scuza are ceva treaba la toaleta si nu se va mai intoarce.

Sincer sunt uimit ca atata lume sufera in tacere iar cand sunt cu asa zisii prieteni carora ar trebui sa se descarce(daca nu lor atunci cui?sincer cred ca daca ai prieteni nu ai nevoie de psiholog)din potriva se inchid mai tare in ei si inceraca sa afiseze ipostaza de invingatori cand de fapt sunt niste invinsi !

Mi-a trebuit o noapte de betie si apoi o dimineata de strans toaleta in brate ca sa imi dau seama ca ceea ce sunt si ceea ce vreau sa devin nu trebuie sa o fac pt. altii(ca asa da bine in Bucuresti)ci pentru mine(si asta nu e o dovada de egoism cum ar sustine sigur Roxana)si ca nu sunt nici pleava societatii dar nici Columb care descopera America prima data, sunt doar Eu. Asa ca fie ma acceptati cum sunt, fie nu...
Nu vreau sa schimb pe nimeni si nici altcineva pe mine, ma simt bine in pielea mea, altfel nu as mai fi EU, iar Eu nu sunt si nici nu vreau sa fiu ca toti ceilalti...

PS.Si mai stiu ca datorita faptului ca imi spun oful pe acest si prin acest blog am sa pierd oameni care acum mi se declara prieteni, si sincer nu am realizat pana acum acest lucru, dar imi asum acest fapt.Asta e viata, nu pot multumii pe toata lumeam, nici macar pe mine...ce am dorit si doresc prin aceste articole e o descriere a mea mai intima decat si-ar face-o cineva in mod normal, dar una care pe mine ma multumeste, ma linistetste si nu lasa loc altor interpretari, sper...

No comments: