Sunday, February 10, 2008

Back from a dream ...

Celor care duceau dorul articolelor mele lacromogene, celor care erau invidiosi pe relatia mea, celor care nu ma suporta si le place sa ma vada suferind le zic atat: im back!!!!

CU dureri proaspete si adanci, mai adanci decat am crezut ca voi avea, dar peste care am sa trec, iar dupa aceea am sa devin un om fara mila si suflet cum sunt cei din bransa mea, pe care o iubesc si care se pare ca e singura cre mi-a oferit si imi va oferii satisfactii, mai putin iubire!!!

Dar na, cine mai are nevoie in ziua de azi de iubire? Azi banul conteaza, sexul conteaza...sufletul e ....exact!Nimik!

Ai suflet, esti distrus! Esti la mana celor fara! Te fraieresc, te joaca fara sa simti, si apoi te trateaza cu o indiferenta care pt mine e mai dureroasa decat orice tortura!

Stai o vreme cu cineva, petreci niste clipe minunate din punctul tau de vedere cu acea p[ersoana, iti faci planuri de vacanta, etc... si intr-o zi nu mai stii nimik de acea persoana! Nu raspunde la telefon, la mesaje, nu mai intra pe mess... si iti faci griji... inutile, dar tu nu ai de unde sa stii ca sunt inutile! Poate asa vrea, sa iti faci griji? crezi ca cunosti o persoana, si te loveste in moalele capului ca nu e asa!!


Am postat azi pe mess urmatorul mesaj:
Disapointed and hurt! Enjoy living if you can!

Raspuns din partea celor pe care m-i credeam alaturi:
Regret pt tine, dar era prea frumos sa fie adevarat!

So who really cares about you? Yourself! Others dont give a shit! Give only head akes!

Asta e concluzia! Iubeste si nu astepta sa fi iubit, daruieste si nu astepta nimik in schimb!! Pt ca daca faci greseala sa iubesti si sa daruiesti, vei fi dezamagit ca si mine!
Daca nu ar fi parintii, de mult as dormi somnul ala lung, pe care in astfel de momente mi-l doresc! Da mi-l doresc atat de tare si de atata timp.....dar ei ar suferii ani de zile , iar eu as scapa de suferinta si nu ar fi corect pt ei, care s-au sacrificat si chinuit ca un poponar ca mine sa ajunga unde am ajuns!!


Nu stiu cati dintre voi, ati dat peste o persoana despre care a-ti crezut ca va e menita pentru restul vietii! Si sunteti atat de fericiti de nici castigul la LOTO nu poate egala macar bucuria?
Mie nu mi sa mai intamplat pana acum recent(cateva luni), si acum tot singur am ajuns, si cred ca sunt mai dezamagit de mine insumi ca am acordat atata incredere, decat de comportamentul acesteia!

Oricum vorbele nu pot exprima si niciodata nu vor putea exprima ce simte un suflet ranit! NU un egoism alterat, ci un suflet!

Am fost batut, legat, santajat,furat, dar nu ma durut atat ca indiferenta din ziua de azi!!!

Asa mai inveti o chestie... cand crezi ca le stiai pe toate! Asa ca nu mai vreau sa aud de relatie serioasa intre gay! NU exista! E un paradox prin insasi cuvantul!!

Trec la pat... va fi o noapte umeda, dar cu speranta ca dimineatza soarele va rasari pe strada mea!!!

1 comment:

featherskyup said...

de la un prieten ce este foarte deranjat de ceea ce ai scris cu referiri ironice si veninoase la adresa amicului meu I. spui ceva de bani si de sex ca in ziua de azi conteaza poate ca este adevarat dar cu siguranta nu pentru el daca era de bani sau sex doar bani si sex) iti dai seama ca nu ar fi stat cu tine impreuna atata timp. de bani nu are nevoie si nici de ajutorul altora in nici un fel pentru ca il cred destul de descurcaret si inteligent sa-si faca rost. plus ca se simte umilit atunci cand cineva ii da bani moca dar sa mai zic ca ar sta cu cineva pentru bani.gandul asta imi ingeata mie sangele in vene numai cunoscandu-l dapoi pe el.sexul cum spuneai poti sa gasesti pe orcine sa te futi mai frumos sau mai urat care sa te sadisfaca din punctul asta de vedere asa ca nci asta nu isi ar valabilitate. te rog ca data viitoare sa iti masori cuvintele de zece ori inainte de a scriie si sa fii in cunostinta de cauza la cele ce se intampla. nu ca as vrea sa il disculp deoarece cunosc "neintelegerea"(sa-i spunem asa).
acum despre faptul ca TU ai fost la mana lui (un om fara suflet): "Ai suflet, esti distrus! Esti la mana celor fara! Te fraieresc, te joaca fara sa simti, si apoi te trateaza cu o indiferenta care pt mine e mai dureroasa decat orice tortura!" sa-ti spun o chestie el este foarte constient de faptul ca poate fraeri oamenii in a crede ca el e indragostit de ei dar din fericire nu a folosit nici o data acest "siretlic" si nici nu-l va folosi, pentru ca nu are pentru ce: il intereseaza cum gandesc oamenii fara a-i influenta el cu toate ca are unele valente de dictatordar asta nu in relatie cu cei dragi si apropiati lui. si incearca a teopri in a face tot felul de comparatii in pulus crede-ma ca ii este sila de faimosii fara suflet(ba au si ei suflet dar il tin inghetat).
da si in sfarsit te avertizez ca din pacate constient sau inconstient(cred ca mai mult inconstient) tu esti cumva interesat de bani si sex si asta ti-o spun din faptul ca discursul tau contine niste nuante discrete cum ar fi comparatia cu loto: "Nu stiu cati dintre voi, ati dat peste o persoana despre care a-ti crezut ca va e menita pentru restul vietii! Si sunteti atat de fericiti de nici castigul la LOTO nu poate egala macar bucuria?
Mie nu mi sa mai intamplat pana acum recent(cateva luni), si acum tot singur am ajuns, si cred ca sunt mai dezamagit de mine insumi ca am acordat atata incredere, decat de comportamentul acesteia!" si in legatura cu sexul acea lume care ti-a oferit numi sadisfactii mai putin dragostea:"CU dureri proaspete si adanci, mai adanci decat am crezut ca voi avea, dar peste care am sa trec, iar dupa aceea am sa devin un om fara mila si suflet cum sunt cei din bransa mea, pe care o iubesc si care se pare ca e singura cre mi-a oferit si imi va oferii satisfactii, mai putin iubire!!!". fii atent in primul rand la ceea ce crezi tu cu adevarat si nu o confunda cu impresia de a crede in altceva.
fii atent la urmatoarea povestoara
: in china traiau doi frati purcelui, de conditie modesta, dar din pacate unul dintre ei se imbonlaveste foarte grav. vazand suferinta fratelui sau celala;te purcelus se hotaraste sa mearga pe acoperamantul lumii sa-i ceara zeului Chomon sanatatea fratelui sau. ajuns la acesta , zeul il intreaba"
-Ce doresti?
-Sa imi indeplinesti cea mai mare dorinta a mea.
-Si anume?zice zeul.
-Reda sanatatea fratelui meu.
-Bine atunci cea mai mare dorinta a ta sa fie.Si ii daruieste un sac cu galbeni.
Morala: cauta ascuns ceea ce doresti caci s-ar putea sa fii uimit de ceea ce vrei cu adevarat si sa nu-ti placa.
ata acum sa ai o zi frumoasa