Tuesday, December 09, 2008

Be gay not a bitch....

Stau in pat, ascult muzica si ma gandesc la urmatoarele: de ce suntem ceea ce suntem? O masa din carne si oase firava, care doreste sa fie adulata, dorita, iubita? De ce cand totul dureaza doar cativa ani, pana cand imbatranim si devenim respingatori si de mila celorlalti?
La ce bun atatea statute sociale, ierarhizari, bunuri mobile si imobile cand toti sfarsim la 2 m sub teren mancati de viermi si gandaci?
De ce unii dintre noi suntem asa retrasi si agorafobi ( asta nu e o scuza pt. impolitete si nesimtire), desi dorim apropierea celorlalti, o respingem zi de zi si apoi acasa plangem ca suntem singuri?
Scriem pe N blog-uri, trairile noastre, gandurile noastre, dorintele noastre, judecatile noastre gresite majoritatea, ca sa ce ? Sa vada lumea ca existam? Iar cand trebuie sa dam ochii cu lumea ne retragem de unde am iesit?

Astfel de oameni, desi majoritatea f. inteligenti, dar cu o carenta grava a socializarii, nu-i inteleg si nu vreau sa mai am de a face cu ei! Se pedepsesc singuri, se izoleaza singuri!
Si atunci sa nu mai strige dupa ajutor, pt. ca doar ei insisi isi pot oferi acel ajutor! A judeca pe altii e simplu cand crezi ca tu esti suficient pt. tine insuti, dar tu stii in adancul tau ca nu e asa, ca ai nevoi de ceilalti care sunt mincinosi, lasi, hoti, perversi conform judecatii tale!

Deci dragi gay din Bucuresti mai ales, care sunteti majoritatea migrati aici din diferite motive, daca vreti o comunitate reala, lasati blog-urile, messengerul si socializati! Intalniti-va face to face, nu prin web cam!
Am zis socializati , nu fute-ţi-vă! Ca sa nu mai fie loc de interpretari!

La ce bun toata zbaterea asta, tot consumul asta enorm de energie, toata alergatura asta pt. a fi the best in orice e posibil uman? La ce si cui foloseste? Orgoliului nostru?

Nu putem schimba evolutia planetei, din contra I grabim sfarsitul! Nu spun asta pt. ca as fi ecologist, ci pt. ca chiar imi pasa de restul fiintelor in afara celor ca mine! De ce sa sufere altii de pe urma prostiilor pe care noi oamenii, ca niste zei atotputernici care ne credem, le facem?


P.S. Am scris pt. ca ma enervat unu pe mess rau de tot, unu care se crede destept (ruben…) dar are toate fitzele posibile si cu toate cartile din lume nu le va trata! Si mare pacat !

No comments: