Thursday, May 08, 2008

Love killer...

La ora asta mi-a strafulgerat mintea o revelatie! Prosteasca, dar pentru mine e o raritate! Mai curand ma loveste fulgerul decat ideile! Roxa, draga de ea, stie! :)
Si stati calmi ca nu am baut nimik inainte! Poate dupa ce o sa termin de scris! :) Glumesc! :)
Am avut o zi buna azi, incarcata dar fructuoasa, asa ca am intrat pe net, mai ales pe mess! Si am stat la taclale cu un fost boyfriend, care mi-a zis ca nu mai simte nimik pt mine(slava Domnului, era si timpul si mai bine pt el ca ia trecut), dar ca din cauza mea partial nu mai poate Iubi! Si sincer m-am simtit ca un ucigas! De suflete! Dar nu poti face dragoste cu sila, dar cred eu ca a suferii din dragoste e mai grav decat a suferi de lipsuri materiale, sau de foame! Dragostea e gratis sau asa ar trebui sa fie, ar trebui sa fie liantul care ne leaga sufletele! Dragostea e cred ceea ce fiecare poate da celuilalt, fara a se astepta la un cadou sau o recompensa pt. asta! Daca iubesti, nu vrei nimik altceva decat sa fi iubit macar atat cat iubesti si tu! Restul e materialism si egoism! Insa suntem oameni si in egoismul nostru calcam in picioare pe ceilalti ( pe cei care ne iubesc) fara sa ne dam seama de asta, decat cand deja "the damage is done"!
Toti cred, trecem prin astfel de momente in viata; parasim sau suntem parasiti! Conteaza insa cum trecem peste acest lucru, cu ce ramanem in urma acestei experiente!
Asta e viata pana la urma, suisuri si coborasuri, nimic nu e etern! Poate doar ... iubirea!

Hai ca ma duc la culcare, ca ma paste o depresie, o simt e in apropiere! Si are si motive sa vina! De fapt ce e al iei e pus deoparte! :)
Nopate buna tuturor si week end placut, ca vine! :)

Sunday, May 04, 2008

Dragostea...

Chiar nu ştiu de ce simt nevoia sa scriu la ora asta! Roxa va zice că o fac ca să mă laud că sunt iubit! S-ar putea să aibă dreptate! Şi poate nu!
Voi fi scurt ca să nu plictisesc... iubesc şi culmea... sunt iubit! Cum nu am fost! Şi chiar am grade de comparaţie! Prietenii ştiu de ce!
Minivacanţa de 1-4 Mai, a fost o fantezie devenită realitate! Ce poate fi mai frumos decât a iubi şi a fi iubit?
Ce poate fi mai frumos decât să ţi în braţe şi să fi ţinut, de cel la care ţi? Să te plimbi de mână, să te săruţi în natură fără teama de a fi judecat sau catalogat in diferite epitete?
Ce poate fi mai frumos decât să adormi şi să te trezeşti în braţele celui pe care îl iubeşti ?

Dacă TU, cel de care scriu aici vei citi aceste rânduri vreau să ştii câteva lucruri la care m-am gândit şi pe care face to face nu ţi le pot zice( chiar dacă am o gură slobodă):

-nimic nu poate fi mai rău decât a te pierde pe tine.
-acum că eşti plecat nu am motive să mai fac ceva, in afară de a mă gândi la tine.
-in fiecare secundă fără tine, mă simt neajutorat şi fără scop.
-primul meu gând dimineaţa eşti tu!
-dacă ar trebui să aleg intre a respira şi a te iubi pe tine, aş alege să spun cu ultima suflare că te iubesc!
-eşti mereu in mintea mea chiar şi când am o mie de griji pe cap!

Ştiu că par declaraţii de 2 lei, dar e chiar ceea ce simt pentru tine! Vei zice că nu era nevoie să le postez aici, dar cred că meriţi măcar atât să ştii, că te iubesc!

Şi chiar dacă e cu câteva zile mai devreme, îţi urez un sincer La Mulţi Ani! Şi o dedicaţie muzicală, aşa cum mă ştii, care cred eu exprimă mai bine ceea ce simt, decât aş putea exprima eu vreodată în cuvinte:

http://www.youtube.com/watch?v=cms8HFNNzgA