Thursday, May 08, 2008

Love killer...

La ora asta mi-a strafulgerat mintea o revelatie! Prosteasca, dar pentru mine e o raritate! Mai curand ma loveste fulgerul decat ideile! Roxa, draga de ea, stie! :)
Si stati calmi ca nu am baut nimik inainte! Poate dupa ce o sa termin de scris! :) Glumesc! :)
Am avut o zi buna azi, incarcata dar fructuoasa, asa ca am intrat pe net, mai ales pe mess! Si am stat la taclale cu un fost boyfriend, care mi-a zis ca nu mai simte nimik pt mine(slava Domnului, era si timpul si mai bine pt el ca ia trecut), dar ca din cauza mea partial nu mai poate Iubi! Si sincer m-am simtit ca un ucigas! De suflete! Dar nu poti face dragoste cu sila, dar cred eu ca a suferii din dragoste e mai grav decat a suferi de lipsuri materiale, sau de foame! Dragostea e gratis sau asa ar trebui sa fie, ar trebui sa fie liantul care ne leaga sufletele! Dragostea e cred ceea ce fiecare poate da celuilalt, fara a se astepta la un cadou sau o recompensa pt. asta! Daca iubesti, nu vrei nimik altceva decat sa fi iubit macar atat cat iubesti si tu! Restul e materialism si egoism! Insa suntem oameni si in egoismul nostru calcam in picioare pe ceilalti ( pe cei care ne iubesc) fara sa ne dam seama de asta, decat cand deja "the damage is done"!
Toti cred, trecem prin astfel de momente in viata; parasim sau suntem parasiti! Conteaza insa cum trecem peste acest lucru, cu ce ramanem in urma acestei experiente!
Asta e viata pana la urma, suisuri si coborasuri, nimic nu e etern! Poate doar ... iubirea!

Hai ca ma duc la culcare, ca ma paste o depresie, o simt e in apropiere! Si are si motive sa vina! De fapt ce e al iei e pus deoparte! :)
Nopate buna tuturor si week end placut, ca vine! :)

1 comment:

7culori said...

Sunt uimit de ce vad aici! Te-ai schimbat destul, incat poti sa observi ce nu ai reusit in trecut - iubirea de langa tine. Macar acum sa fie intr-un ceas bun!
P.S: un ex-bf