Monday, November 30, 2009

LIve your life! Alone...

Nu am baut inca nimic, ma pregateam sa merg la dus dupa ce vizionasem The Ugly Truth, o comedie romantica care mi-a mai descretit fata fara sa fac riduri, si am intrat pe mess sa vad cine ce mai face! Cine, mai bine zis persoanele care imi sunt dragi, persoane care ar putea sa imi fie macar unul dintre ele, my next ONE! Ar putea dar nu prea cred ca va fi vreunul pt. ca, ca si in trecut, nu pot concura cu o dragoste neimpartasita a unuia care il face pe acesta si mai indarjit sa o detina de la cel care NU IL IUBESTE, pt. ca nu pot concura cu studiile care e adevarat sunt o etapa in viata fiecaruia cu ceva neuroni in cap, pt. ca nu pot concura cu principiile de \altfel sanatoase ale altcuiva si lipsa de bani sau alte chestii materiale pentru a face posibila o intrevedre, care sa spunem adevarul nu ar face decat sa puna sare pe o rana deja deschisa!

Deci fratilor, cei care doriti relatie, fiti siguri ca cei pe care-i doriti ca viitori parteneri, se pot intretine singuri, nu sufera dupa unu care nu ia iubit, si mai ales ca pot face o alegere corecta intre a da un ban pe un bilet de tren pt a va intalni macar odata, in loc de a-si cumpara haine de la ZARA!

Cel mai ciudat e ca simt ca as fi putut iubi unul ditre aceste caractere, cu toata fiinta mea, pt. ca fiecare dintre ei, avea ceva special ce i deosebeste de restul! Dar nu ajunge sa isi doreasca doar o persoana sa fie cu cinvea, ci si cealalta sa fie cu ea! Ori in my fucking case, isnt the case! Deci astept pensia linistit, pt ca se poate mai rau decat sa traiesti singur o viata! Asta o vedem zilnic in Bucuresti pe strada, in mijloacele de transport si la televizor, iar dragostea intr-un astfel de oras e ca o PERLA intr-o mlastina!
Adica al naibi de greu de gasit! Cine are tarie sa o caute, multa bafta! Eu unul declar ca ma las de meserie! Si ma reapuc de labarie ca e mai sanatoasa si fidela decat orice relatie sexuala! :)

P>S> Orice potrivire cu persoane din viata reala nu este o pura coincidenta, ci un pur adevar, care doare al dracu de tare! Dar trebuie spus! Pt. ca mereu am spus si mereu am sa spun ce gandesc, desi nu am cui! :))


Sa fiti iubiti!

P.S. Cine se recunoaste in cele de mai sus, nu va impacientati, nu va acuz! Am facut doar o expunere de motive nu un atac la persoana! Daca am ceva de spus va spun la fiecare in particular pe mess! Ca de vazut nu cred ca vom avea ocazia! Dragostea mea, e ultimul lucru pe care il doriti! :) Desi nu m-ar mira ca tot din cauza unui astfel de text sa nu mai vorbiti cu mine, asa cum am patit-o si cu altii anterior! NU detin piatra filozofala, iar cine ia de bune si general valabil ceea ce scriu aici, este.... las la aprecierea fiecaruia completarea! :))

1 comment:

Anonymous said...

Da uneori cand fugim dupa cineva ne uitam doar in fata... dar nu ne uitam si in spate sa vedem cine fuge dupa noi, totusi un ochi aruncat peste umar poate schimba o viata :)