Thursday, June 22, 2006

CV sexual


Obligatoriu un CV sexual cuprinde numarul persoanelor cu care ai facut sex, cu cate dintre ele ai avut o relatie, concluzia dupa prima experinta sexuala. Inca de la acest nivel se pot trage diferite concluzii: spre exemplu, daca ai facut sex cu 20 de femei/barbati, dar ai avut o singura data o relatie care a durat o luna, poate ca este cazul sa te intrebi daca este ceva in neregula cu tine, sau ei/ele au fost de vina de fiecare data! Altfel, poate ca nu ti-ai dorit niciodata mai mult decat o simpla partida de sex, situatie in care in dictionar la “burlac” este fotografia ta.

La ce iti foloseste un CV sexual? Cu siguranta nu pentru a-l tine la vedere, pe noptiera, cu scopul de a fi citit de fiecare barbat/femeie care iti trece pragul dormitorului. Desi ar fi o idee sa facem un fel de caiet de amintiri, registru, condica, etc in care doamnele sa isi noteze impresiile la plecare… avem si noi nevoie de un feedback, nu? Si totusi… CV-ul sexual este menit sa te ajute in dezvoltarea ta. Nu necesita sa fie scris, ci doar vizualizat cu ochii mintii.

Acest exercitiu ar trebui sa contina intrebari de genul : “sexul imi place mai mult acum decat la inceput?” sau “ce modificari de mentalitate au aparut ca urmare a experientelor mele sexuale?”.Odata ce vei gasi raspunsul acestor intrebari vei putea sa iti perfectionezi tehnicile, sa iti imbunatatesti performantele sexuale si, poate ca mai important decat toate, vei putea sa primesti feedbackul dorit (fara a fi nevoit sa apelezi la registrul de pe noptiera).

Un CV sexual te ajuta sa iti identifici problemele (care de cele mai multe ori nu sunt de natura medicala), sa fi pus fata in fata cu un “rezumat” al activitatii tale sexuale de la inceputuri si pana in ziua de azi. Intocmai ca un psiholog care cauta sursa problemelor pacientului sau in copilaria acestuia vei putea sa iti analizezi si tu inceputurile vietii tale sexuale pentru a imbunatati prezentul.

Exista posibilitatea sa constati ca CV-ul tau sexual este slab reprezentat. Nu este necesar sa iti faci probleme. Multi dintre noi vom avea acesta surpriza neplacuta la prima vedere. Dar, dupa cum bine spun (din cand in cand) femeile, nu conteaza cantitatea, ci conteaza calitatea. Asadar, pe langa numarul doamnelor/barbatilor incluse in lista noastra, trebuie sa putem aprecia ceea ce pe moment am catalogat ca fiind “o partida de sex pe cinste”.

Vor fi deasemenea cateva cazuri izolate in care nu vei putea alcatui acest CV.(eu sunt cazul desi Dragos a incercat sa afle nr. exact) Motivele pot fi numai doua: fie nu iti poti aduce aminte toate numele persoanelor pe care trebuie sa le enumeri (rusinica!!!), sau, din contra, esti pe cale sa devii virgin la 40 de ani! Daca faci parte din cea de-a doua categorie, nu uita… exista cineva pentru toata lumea… dar nu crezi ca ar fi cazut sa incepi s-o cauti??? In situatia in care esti fericitul reprezentant al primei categori, cuvintele sunt de prisos… nu pot spune decat ca sunt invidios si ca probabil in timp ce eu scriu acest articol tu faci sex cu o alta doamna al carei nume nu ti-l vei aminti maine.

No comments: