Thursday, November 02, 2006

Dragoste sau bani? Ce alegeti voi ?

...am iesit de pe messenger ca sa imi pot limpezii gandurile... lumea nu intelege ca uneori ai nevoie de timp ca sa iti faci ordine in ganduri.. si mai ales in idei ...

Astazi, uitandu-ma cateva ore pe winamp la serialul meu preferat SEX&THE CITY, si cetuind cu diferiti tipi romani si straini pe mess, am realizat cu uimire ca as putea fi printre putinii care cauta cu adevarat o relatie cu un alt barbat si nu una pur sexuala, ci una integrala, genul For good and for worst. . . nu o spun ca o lauda ci ca un fapt . . . o relatie adevarat bazata pe afectiune si respect, nu sex sau nevoi materiale sau ambele, cum am intalnit si la care nu mai are rost sa revin.

Cum am tras concluzia?
Studiind atatea profile de asa zisi gay, care majoritatea sunt bi sau chiar hetero care se dau gay pentru beneficii materiale(datorita lenei de a muncii si a unui ego supradimensionat) si isi pun fotografii (nud) cat mai provocatoare doar ca sa atraga interesul celor de peste 45 de ani cu bani si casa, am incercat sa inteleg de ce isi pun in profil in sectiunea looking for, cuvantul : RELATIONSHIP?

Cum sa reactionezi cand citesti ceva de genul:
‘’cauti un tip serios si la locul lui? vrei sa locuiesti impreuna cu el? te-ai saturat de minciuna si prostie?vrei ceva sicur si de durata? dak esti activ si ai pana in 30 de ani,ma poti avea...sau ...cum on in boys ;) Pt un tip bi ,sexy, foarte atragator si masculin

* greselile nu imi apartin

adica nu stiu dar, chiar nu isi dau seama ca un om normal vazand poze nud si textul relationship nu va intelege nimic?
Din moment ce ai pus poze nud, adica nu mai ai nimic de ascuns pe site, ce ai mai putea pastra pentru ‘EL’, ceva ce nu a vazut deja toata planeta ?

Sau daca vrei ‘’relationship’’, atunci specifică, că vrei cu contul său bancar , (pt. că asta urmaresc majoritatea). . . de ce nu poti fi sincer cu tine insuti si cu altii macar pe net?

Te-ai gandit vreodată că cel care te accesează cauta ceva sincer iar tu oferi un fals? Chiar nu mai au inima românii? Sincer aud numai lucruri urate din partea strainilor la adresa gaylor din Romania, si asta nu din cauza ca toti am fi ‘curve’ ci pt. că cei care sunt . . . se dau gay !

Nu am nimic cu orientarea nimănui, dar nu suport minciuna mai ales in astfel de situatii care arunca asupra unor nevinovati ruşinea celor care o provoacă . . .

Vrei bani? Ok ! Cautăţi un job sau daca nu asta vrei, atunci există separat secţiunea ESCORT !!!
Fă-ţi profil acolo, şi vei fi găsit exact de cei pe care îi vrei....batrani cu bani şi masculi cu scula de 22cm pe care o visezi . . . dar lasă-i pe alţii care chiar caută încă pe Făt Frumos-ul din poveste să îl caute liniştiţi ( să se amăgească ) fără să le faci tu reclamă proastă; e chiar asa de greu?


Mă intreb ce se va alege de lumea (aşa zisă ) gay din România după aşa zisa Aderare şi deschidere a graniţei?
Eu ceea ce prevăd (nu mă cred Nostradamus) nu este optimist deloc:
-plecarea in masă a gaylor din Romănia, în căutarea câinelui cu covrig in coadă în VEST, care dupa ce că nu sunt multi acum , vor fi si mai putini si cred ca vor ajunge pe cale de disparitie in România ca orientare sexuală.

Singurul lucru pozitiv in ce priveste Aderarea va fi ca toţi “materialiştii” aşa zişi gay vor pleca sau vor incerca să plece şi vom scăpa de ruşinea asta de a face sex pe bani , ascunzându-ne în spatele cuvântului REATIONSHIP!

Ce doresc sa le transmit vesticilor e :
” aveti grija ce va doriti, că ceea ce va urma vă va lua prin surprindere şi veţi rămâne (cel putin câţiva) cu buzele umflate şi cardurile golite de iubăreţii români ! . . .

‘’să nu ziceţi ca nu aţi fost avertizaţi ! ‘’

2 comments:

Anonymous said...

"Mă intreb ce se va alege de lumea (aşa zisă ) gay din România după aşa zisa Aderare şi deschidere a graniţei?
Eu ceea ce prevăd (nu mă cred Nostradamus) nu este optimist deloc:
-plecarea in masă a gaylor din Romănia, în căutarea câinelui cu covrig in coadă în VEST, care dupa ce că nu sunt multi acum , vor fi si mai putini si cred ca vor ajunge pe cale de disparitie in România ca orientare sexuală."

OOOOOO, inca o specie pe cale de disparitie??...in Romania??, parca numai bizonul a fost atins de extinctie pe aici.Dar ma simt obligata sa il linistesc pe amicul meu spunandu-i ca inca o data va veni muntele la mahomed: dupa aderare, mai mult ca sigur, vor veni mai multi straini finantatori in Romania decat gayshe crescute cu telenovele si cu poponetzul in vant (nici o aluzie ;-)) asa incat fericirea va fi greu de evitat, nu de gasit... Iar Marea Neagra se va largi brusc pentru a nu fi raportata ca discrimineaza prin lungimea plajei gay, si a guvizilor non-gay,sau mai stii... etc.

Iar secolul 21 va fi gay...sau nu va fi deloc!!!

PS. Pentru largirea campul de cunostiinte asupra erorilor naturi recomand documentarele de pe AnimalPlanet despre oamenii care se simt animale inchise in trupuri umane. Asa ca baieti consolati-va, se poate si mai rau...

Anonymous said...

Ce smecher te-ai facut. Te dai liberal dar ca sa imi apara comentariu acum trebuie sa iti dai acordul...jos cenzura sus puericultura ;-)