Friday, September 22, 2006

De ce insala femeile?...

Da, si femeile insala. Difera, insa, motivatiile.

Daca ea a decis sa aiba o relatie in paralel sau sa aiba o aventura de o noapte, este evident ca exista probleme in cuplu. Nu, nu este numai vina ta, dar la un moment dat s-a produs o ruptura in relatia de cuplu si ea are nevoie sa vada cum ar fi cu un alt barbat.

Iata cateva dintre cele mai des intalnite motive:

1. Plictiseala

Relatia voastra a inceput sa scartaie, monotonia va acapareaza, iar ea simte nevoia de aventura in viata de cuplu. Pe de o parte, s-a obisnuit cu tine si nu este sigura daca ar fi cazul sa va despartiti, asa ca testeaza un pic terenul. Ideea in sine de a fi cu doi barbati in acelasi timp ii ofera adrenalina de care are nevoie. In final, va face si o alegere.

De asemenea, poate are nevoie din nou de romantism in relatie si simte ca tu te-ai transformat intr-o stanca. Vrea sa fie din nou indragostita, vrea sa fie din nou curtata.

2. Razbunarea

... e arma prostului, dar asta nu impiedica pe nimeni sa o foloseasca. Daca a aflat ca ai avut o aventura sau simte ca nu primeste atentia cuvenita se poate arunca in bratele unui alt barbat. Intr-un mod ciudat, daca ar fi sa alegi intre cele doua situatii rele: inselat din plictiseala si inselat pentru razbunare, cel mai probabil ai alege-o pe ultima. De ce? Ea simte nevoia sa iti demonstreze ceva, ceea ce inseamna ca pasiunea nu s-a stins... inca

3. Singuratatea

Singuratatea in cuplu... Daca simte ca nu mai este demult prioritatea ta, atunci e posibil sa caute atentia alaturi de altul. In cazul acesta, nu vrea sa iti demonstreze tie ceva, ci vrea sa isi demonstreze ca merita in continuare sa fie iubita. Fie te-ai lasat acaparat de job sau de vreun hobby, cert este ca nu ii acorzi atentia cuvenita.

4. Egoism

Daca in primele trei cazuri, se presupunea ca relatia a fost minunata la inceput, in acest caz femeia nu a avut niciodata sentimente pentru tine. A ramas alaturi de tine pentru ca ii oferei confort si iubire neconditionata. Neavand sentimente reale, acest tip de femeie cade usor prada altor barbati.

In concluzie, femeile insala pentru ca se simt neimplinite pe plan emotional si/ sau sexual; la barbati cum e oare? Nu e aceeasi cauzalitatea, motivatia daca pot spune asa?

Insa pot spune cu certitudine ca tot acestea sunt unele din motive pentru care inseala GAY-ii !

No comments: