Thursday, September 07, 2006

JURNALUL UNUI GAY...continuare


Intalniri.....cam multe dar interesante am avut in ultimele saptamani...din pacate nu cu gay, ci culmea cu bisexuali !

Culmea e pentru ca am observat tendinta multor barbati asa zisi "hetero"
de a deveni "bi" pentru ca incearca si apoi le place si cu barbati, sa faca sex.
De ce ?Cred ca liberalismul e de vina, asa cum discutam si cu Roxana...Un liberalism neinteles, considerat NO LIMITS !Si daca nimic nu te opreste, ce te-ar opri sa incerci sa faci sex cu un barbat atata timp cat amandoi sunteti vaccinati si majori? Si totusiceva ar trebui sa te faca sa ti se aprinda becul rosu STOP!

Si sa revin, pai am cunoscut cativa studenti, majoritatea la Politechnica(culmea)si chiar incercam sa ne explicam(eu cu Roxi)de ce atatia de la Politechnica, oare o fi avand ceva legatura stiintele exacte cu libidoul masculin? Din tot ce am intalnit am pastrat legatura si sper ca si pe viitor cu 2 tipi inteligenti si draguti(din pacate bisexuali, so no relationship in the future)care pot fi mai mult decat simpli "FUCK BUDDYES"(nu ca nu mi-ar placea si acest statut, dar as dori doar un barbat in patul meu si nu o echipa de fotbal)sper eu.

Am intalnit insa si specimene gay mai ciudate,dragute, fitzoase dar inteligente(si as vrea sa stiu daca fitzele sunt direct proportionale cu inteligenta sau fitzele sunt o pata de care sunt afectati si cei cu inteligenta peste medie? )foarte comunicative insa la fel de invaluitoare ca si cei BI.

Comunicarea continua sa fie o problema intre 2 barbati fie gay sau nu, pt. ca se ajunge la un punct de cotitura in care ambii nu mai au nimic de spus si atunci unul dintre ei abordeaza situatia direct:facem ceva sau ne uitam unul la altul?Pt. ca desigur scopul orelor petrecute pe chat, la telefon si email este de a se cunoaste intim !

Iar daca comunicarea a fost lacunara, in momentul in care ajungi in pat cu individul afli lucruri despre care nu ai discutat si despre care s-ar putea sa iti para rau ca nu ai discutat inainte sa ajungi in pat cu el, pt. ca in majoritatea cazurilor ceva nu se potriveste .Si afli prea tarziu ce anume, dar putea afla daca nu erai prea acaparat de fotografia lui de fotomodel...

Si iata ca toate orele petrecute pe net, sau telefon ajung insignifiante pentru ca esti deceptionat ca nu e asa bun cum credeai, ca nu e asa de deschis cum parea,ca nu ii place sa te sarute la fel de mult cum ti-ar place tie, etc.

Dar exista cazuri cand surprizele fericite intrec orice inchipuire(si aici sa il complimentez pe Georgica(cum ii zic eu)), si constati ca el e chiar mai mult decat ai fi crezut ca poate fi, ca pare a stii totul despre tine, desi tu nu iai spus anumite chestii intime pe care le doresti dar pe care el pare sa stie ca le doresti si ti le face.Atunci chiar poti spune ca ai gasit barbatul viselor tale.Pana aici totul e bun si frumos, dar ce te faci daca e bisexual? Cum sa il indepartezi de femeia la care poate tine mai mult decat la tine?E corect sa faci asta(din egoism)?

Si dupa ce focul pasiunii trece iti dai seama ca tu esti fericit 1 ora cu el iar el e fericit cu altul sau alta in restul timpului; si desi e doar un fuck buddy devi gelos, invidios si te enervezi pt. ca desi ati stabilit de la inceput ca va vedeti doar ca sa va simtit bine, tu te-ai aprins dupa el, il vrei doar pt. tine si te doare(egoismul)fiecare minut in care nu stii ce si cu cine face.

Si atunci ce poti face decat sa continui sa chatuiesti, sa cauti pe cineva ca el(acuma a devenit model)pe cineva care mereu va fi comparat cu el din toate privintele, dar care sa doreasca sa fie doar cu tine si nu cu tot caminul !

Si asta e greu de inteles pentru outsiders, de ce aceasta cautare avida?de ce atata consum de energie?

Pentru cateva clipe de falsa fericire, pt. ce altceva?Pt. cateva momente in care te simti in the top of the world, cel mai buna, cela mai dragut, cel mai cel !
Pentru o dorinta, placere ideala dar imposibil de implinit/gasit intr-o lume imperfecta...


Va continua...

No comments: