Friday, July 14, 2006

cicciolina, actrita porno - o meserie ca oricare alta


Picantul personaj a aparut aseara pe B1 la emisiunea Nasul. Intervievata daca nu crede ca Dumnezeu o va pedepsi pentru stilul viata si meseria careia i s-a dedicat in totalitate, Cicciolina a declarat cu seninatate ca din punctul ei de vedere n-a facut nimic rau, (aborda si un crucifix cu sclipici cuibarit intre sani) si ca, citez: "Sanii mei n-au omorat inca pe nimeni!". In timpul emisiunii, si-a aratat de trei ori sanii, (cam obositi, ce-i drept) in fatza camerelor Tv.

Traim intr-o societate a caror moravuri sunt in continua schimbare. Generatiile tinere, cele care vor conduce lumea in urmatorii 20...30 de ani vor primi mostenirea inaintasilor cu racilele ei...
Legalizarea prostitutiei este necesara? Controlul statului asupra amorului platit, chiar contravenind moralei crestine, nu este mai nimerit decat imbogatirea "pestilor", sclavia tinerelor fortate sa "munceasca" si cresterea numarului celor suferinzi de BTS? Fenomenul "prostitutie" este vechi de cand lumea, si imposibil de stavilit.

Problema societatii contemporane este ca desi da individului o gramada de libertati si drepturi ,i-a cam furat constiinta pacatului si cam neaga ca cel atotputernic ramane Dumnezeu ,vanzandu-i o iluzie ieftina(aceea a autodeterminarii)...e trist ce vor avea de indurat generatiile viitoare pentru ca atacurile la adresa normelor morale crestine ale societatii se vor intetii ...Stapana pe propria sexualitate ...Prostituata este o marfa ...cum ramane cu drepturile femeii...sunt pe hartie fratilor...o face de buna voie? Aberatia apare dupa abuz si corupere si doar in unele cazuri din boala (nimfomane) ; bisexuale si lesbiene (sa fim seriosi! )pe masura ce mass media intoxica -subconstientul asimileaza- si barbatul pretinde noi si noi stimuli ..ce va urma in zece ani libertatea violului in societatile cu bani multi intensificare molestarii copiilor-doar fiecare va fii din ce in ce mai liber sa faca ce vrea cu conditia sa nu aduca ofense castelor care vor conduce lumea si care in fond au nevoie de o turma cu creierele spalate de bautura sex si droguri ;adictiva si usor de controlat ,cu vointa slabita de viciu si care nu opune rezistenta pt ca nu mai are caracter.

Traim intro lume in care nu putem accepta multe lucruri dar de ce sa nu fim sinceri si sa recunoastem ca ar fi mai bine daca s-ar legaliza prostitutia.De ce?Pai hai sa ne gandim in primul si primul rand la barbati nostrii daca ar exista acele asanumite Case de toleranta atunci barbati nu ar mai lua tot felul de boli de la toate tarfele de pe coltul strazii pentru ca daca esti angajatul unei case de toleranta trebuie sa mergi lunar ba chiar saptamanal la ginecolog si asta ar evita infectarea cu tot felul de boli.Ma rog intradevar din punc de vedere crestin nu ar fi un loc atat de curat dar ar face totusi ceva mai bun in viata noastra...

Indiferent de atitudinea noastra fata de prostitutie,aceasta meserie se va practica oricat,atata timp cat vor exista persoane dispuse s-o practice,cel mai adesea din motive financiare,cat si clienti pentru acestea.Legalizarea prostitutiei ar putea duce la impunerea si eventual respectarea unor reguli in practicarea sa,cat si un control sa zicem mai bun al fenomenului din toate punctele de vedere.

No comments: