Friday, July 07, 2006

“Ghidul nesimtitului” sau cum sa fii un nesimtit perfect …

Editura Humanitas va invita vineri, 7 iulie, ora 17.00, la o intalnire cu scriitorii Radu Paraschivescu si Traian Ungureanu, la magazinul Diverta din Plaza Romania.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate cartile: ‘Ghidul nesimtitului’ de Radu Paraschivescu si ‘Razboiul timpurilor si Tehnica neputintei la romani’ de Traian Ungureanu.

‘Ghidul nesimtitului’ este un fals tratat despre performanta in nesimtire. Despre ceea ce trebuie sa faci pentru a fi un marlan desavarsit, indiferent daca te afli la Ateneu, in tramvai, la biserica sau intre peretii propriei locuinte.

Razboiul timpurilor, in schimb, “propune o teorie fara rezerve si lanseaza un avertisment grav: lumea moderna, asa cum a fost ea modelata de valorile Occidentului, se afla la un pas de criza finala.”

“Scrisa cu gandul la apropiata admitere a Romaniei in Uniunea Europeana, ‘Tehnica neputintei la romani’ propune o privire critica asupra datelor reale ale societatii romanesti si asupra distantei care le desparte de retorica oficiala.”

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

No comments: