Monday, October 16, 2006

Ne jucam sau ne iubim ?Jocul de-a indiferenta iti poate aduce la picioare orice femeie/barbat. Ce faci cand nu iti doresti orice femeie/barbat?

Este demonstrat empiric ca avem tendinta de a ni se pune pata pe acele persoane care nu prea dau doi bani pe noi{la mine e ceva cred instinctual chiar}. Iar aceste situatii ating cote alarmante atunci cand persoana tratata cu indiferenta apartine aceluiasi sex.

Daca ar fi sa treci in revista cuceririle tale vei observa probabil ca fostele/fostii care te-au sunat mult timp dupa ce le/i-ai parasit sunt cele/cei carora le-ai servit o doza bine proprtionata de indiferenta. Adevarul este ca nici nu prea iti placeau, asa ca nu a trebuit sa te prefaci.

Rezultatul indiferentei poate fi obsesia sau o stare care face tranzitia pana la dependenta. Domnisoara/domnul pe care nu prea o/il suni se va simti tot mai atras/a de tine din cauza ca ii arati ca nu prea simti nimic pentru el/ea. Va face pe ala negru in patru sa iti demonstreze ca merita iubit/a, iar tu nesimtitorul nu ii vei aprecia iubirea. Desi metoda pare a fi viabila, ea nu este recomandata intr-o relatie “serioasa”.Acum depinde ce intelege fiecare prin relatie “serioasa”!

Jocurile adolescentine gen “te sun peste trei zile si ne vedem peste cinci” nu isi au rostul intr-o relatie normala, insa recunosc ca din pacate am norocul doar de genul asta de "jocuri" si tind sa cred chiar ca nu exista barbati gay seriosi... In primul rand, este dificil sa te prefaci ca nu iti pasa atunci cand deja iti pasa prea mult.Dar si daca iti pasa prea mult si nu poti ascunde faptul acesta , risti sa te trateze ca si cand ar putea sa te aiba oricand si nu mai e interesat/a la fel de mult si asta iar nu e bine.

In al doilea rand, daca l/ai prins/o deja in mreje, scopul tau este(sau ar trebui sa fie) sa ii oferi siguranta, sa il/o ajuti sa aiba incredere in tine, sa il/o faci sa se deschida.

Indiferenta te poate ajuta sa il/o joci pe degete, dar nu te poate ajuta sa il/o ai. La un moment dat se va satura de jocurile tale si fie te va lasa cu ochii in soare, fie va decide ca e timpul sa se intoarca roata.

Nu exista scenarii probate care sa te ajute sa iti cuceresti jumatatea, asa ca nu le cauta. Fa intotdeauna ce simti necesar. Si daca o voce interioara iti sopteste ca isi va bate joc de tine, daca ii arati cat de mult tii la el/ea, observa-ti atent prietenul/a. Deschide ochii, destupa-ti urechile si iti vei da seama daca te vrea cu adevarat sau doar se joaca.

Daca simti nevoia sa mai copilaresti, fugi la joaca. Daca din contra te-ai maturizat, ofera-i siguranta de care are nevoie si vei primi inapoi inzecit.

Evident totul teoretic are aplicabilitate si pe hartie da rezultate, dar ce pierzi daca incerci? Timpul trece oricum si de ce sa nu incerci sa faci in asa fel incat sa treaca in favoarea si nu defavoarea ta !

No comments: