Friday, August 11, 2006

Niciodata sa nu il suni dupa prima intalnire ...Ce speri ca vei obtine sunand ? Daca ai fost la o prima intalnire cu un tip si nu te-a sunat pentru o a doua, atunci inseamna ca nu este interesat. Punct. Si asta indiferent cat de bine a decurs intalnirea. Nu exista nici un barbat care, dupa ce si-a adunat curajul si te-a sunat prima oara pentru o intalnire, se sperie de o a doua. Daca acesta este cazul tau, sunand nu vei face altceva decat sa obtii o tacere penibila si vei fi ranita. Este timpul sa treci mai departe.

Dar, daca este sa te sune, te va suna, asa ca de ce nu stai linistita, mai bine?(stiu ca e foarte greu , dar pentru binele tau incearca). In plus, este aproape sigur ca are niste reguli ale lui, ca de exemplu: cat timp sa lase pana te va suna din nou si ar fi frumos din partea ta sa ii dai timp si sa observi cum se desfasoara lucrurile.

Sansa ta de a-l castiga (daca aceasta iti este intentia) s-a petrecut de-a lungul primei intalniri. Te vei convinge daca relatia voastra poate avea un viitor doar daca are loc cel putin o a doua intalnire. Si, dupa cum se stie, cea mai inteleapta modalitate de a actiona este de cele mai multe ori asteptarea.

Si, nu in ultimul rand, nu suna, sub nici o forma, doar pentru "a multumi". Asigura-te, la sfarsitul primei intalniri, ca ai spus un "multumesc" convingator si apoi lasa-l in pace.
Daca nu e el THE ONE, vei gasi sigur pe altul....(asa imi place mie sa cred, sa sper...)!

No comments: