Monday, August 28, 2006

Parteneri imposibili

Comunicarea in cuplu este fara indoiala eficienta, insa gafele inerente, desi pana la un punct au farmecul lor, ne pun adesea in dificultate, declansand chiar dispute mai mult sau mai putin de amploare.

Nu se poate sa nu ti se fi intamplat macar o data ca partenerul tau sa-ti spuna ceva care sa te lase pur si simplu cu gura cascata, intrebandu-te contrariata la ce s-o fi gandit cand a scos “porumbelul”. Am facut o lista cu astfel de “perle”, 7 intrebari ale caror raspunsuri se afla undeva… dincolo de noi.

1. Ce ai facut cu tricoul/telecomanda/ciorapii/mobilul/cheile mele?

Stii clar ca nu te-ai atins de nici unul dintre aceste lucruri, dar esti absolut sigura ca nu va renunta pana cand nu le vei scoate in mod miraculos ori de sub canapea ori din sertar sau chiar din buzunarul pantalonilor lui.

Raspuns… pe masura: “Le gasesti exact acolo unde le-ai lasat”.

2. Nu ai ajuns inca la orgasm?

Unele femei ar putea considera ca acesta este un semn de afectiune din partea barbatilor, insa cele mai multe s-ar gandi direct sa-i pocneasca.

Raspuns… pe masura: “Adica, nu ma iubesti indeajuns de mult incat sa-ti dai seama? Si… de cand iti pasa? Cu cine te mai culci?”

3. Cati parteneri ai mai avut?

Evident ca i-ar placea sa afle cateva dintre secretele tale, dar nu ca te-ai culcat cu toate echipele de fotbal din tara. Spera ca raspunsul va fi: “O, nu, iubitule, tu esti primul”.

Raspuns… pe masura: “Am pierdut sirul dupa prima luna”.

4. Cum am fost in pat?

Sa speram ca intreaba asta in spirit de gluma, stiind de fapt ca a fost bine pentru amandoi. De obicei, aceasta intrebare vine din nevoia ca cineva sa ii “gadile” orgoliul, asa incat probabil ca nu e o idee buna sa-i sari in brate. Daca a fost… sub nivelul asteptarii, fi totusi diplomata, iar data viitoare arata-i exact cum iti place.

Raspuns… pe masura: “Nimic iesit din comun. Am avut parte si de mai bine”.

5. Am fost mai bun decat “fostul”?

Se simte cam nesigur, nu-i asa? Nu intreaba asta in speranta unui raspuns sincer, ci pentru a te determina sa il asiguri ca nu are de ce sa-si faca griji. El stie foarte bine ca la o astfel de intrebare bunul-simt te indeamna sa nu raspunzi negativ. Prin urmare, daca il minti, minte-l frumos si fii retinuta cu detaliile in privinta “fostilor”.

Raspuns… pe masura: “Nu. De ce, eu am intrecut-o pe ultima?”

6. Unde ai invatat sa faci “asta”?

De fapt nu si-ar dori sa stie adevarul, asa ca ignora-l, zambeste-i misterios si incearca sa nu “scapi” urmatoarea fraza:

Raspuns… pe masura: “E meritul celui mai bun prieten al tau. El stie mult mai multe…”.

7. Te superi daca diseara invit si baietii la cina/ ies cu baietii in oras?

Indiferent ce ai face, nu poti castiga. Daca raspunzi afirmativ, probabil ca va sta cu tine, insa va fi irascibil toata seara. Daca pleaca, vei avea parte doar de minunata cina pe care ai pregatit-o cu migala, asta daca nu te gandesti si tu sa-ti inviti prietenele.

Raspuns… pe masura: “Nicio problema, dar nu te superi daca te strig Umflatel toata seara sau daca le spun si lor ca plangi la comediile romantice, nu-i asa? Apropo, pot sa ma intalnesc cu fostul meu prieten? Da, cel care inca ma iubeste”.

No comment.

No comments: