Friday, June 09, 2006

Cluburi beton

Ai de planificat ceva "fierbinte" si nu stii ce sa faci? Alege cele mai trendy cluburi in care si cea mai "sub zero" noapte se infierbanta!
Temple
Singurul club unde ai sa intalnesti... zei! Cocktailuri preparate doar pentru tine, body shot-uri, sau Lamborghini Fire sunt experientele pe care le vei incerca in atmosfera incendiara la care contribuie din plin spectacolul oferit de cei mai buni barmani din Romania. Aici "bartenders are Gods" si merita sa te convingi! (Splaiul Independentei, vis-a-vis de Tribunal, tel. 0721.819.085 )


Kristal
Muzica house si glam-party Intri instantaneu in atmosfera galm vintage, pe ritmurile house "manevrate" cu feeling de Dj-ii care vor sa te faca sa nu mai pleci de pe ringul de dans. Ei, poate mai spre dimineata... (Str. I.S. Bach 2, sector 2, tel. 0722.795.184/ 021.231.21.26)


Cuando
Moda, petreceri si Dj-show-URI INCENDIARE Joia, musai o prezentare de moda, vineri si sambata Dj internationali si show-uri live de mare succes, iata doar cateva argumente solide pentru ca o buna parte din serile tale de vacanta de iarna (si nu numai) sa se transforme in adevarate "cure" de feel soo good! Atentie: muzica, degustarea coctailurilor si atmosfera plina de surprize placute pot da depedenta! (pentru informatii "la cald" acceseaza site-ul www.cuando.ro)

Downtown
Nu rata o superpetrecere! Nopti fierbinti, bauturi cu stil, ritmuri sexy si indemnul "live the real night fever", iata atmosfera care te va face sa-ti treci in agenda cu rosu telefonul clubului, pentru cat mai multe programari! De "gustat" neaparat o proba de distractie adevarata in luna ianuarie, cand clubul sarbatoreste 3 ani de existenta! (Str. Mendeleev 32 bis, tel. 021.314.86.06)


Cabaret
DELICIOS DE DECADENT! Intri, te asezi, asculti, gusti si... nu mai pleci cateva ore bune pentru ca te simti perfect! Apoi incep fenomenele paranormale: incepi sa dai telefoane - prietenii trebuie sa aiba si ei parte de descoperirea asta! Atmosfera o sa te "prinda" la fix si vei intelege de ce bunicii nostri petreceau destul de mult cu amicii la o "tratatie" mica in "cluburile" inceputului de secolu 20. (Str. Bacani 3; E-mail: office@clubcabaret.ro)


Bamboo
Get addicted! Nu dormi bine noaptea in patul tau si-ti plac diminetile incepute cu un cappuccino perfect... inainte de a ajunge acasa? in Bamboo te asteapta petreceri cu stil, Dj celebri care te fac sa uiti de trecerea orelor si o colectie supertentanta de retete adevarate de cocktail! Enjoy! (Str. Ramuri Tei 39, tel 021/ 0788.296.776)


Demons
Incearca ceva nou! Vampirii si demonii beau numai... Bloody Mary? Ce-ar fi sa lamuresti chestiunea in clubul The Demons? Te asteapta o atmosfera speciala cu muzica buna, bauturi fine si cocktailuri "asortate" cu decorurile inspirate din cele mai cool povesti "din cripta". (Bd. Magheru 7, tel 0721.038.353, 0721.279.128)

No comments: