Thursday, June 22, 2006

Top fantezii la masculin

Am cercetat, am compilat si am alcatuit pentru voi un clasament al celor mai des utilizate fantezii sexuale.

Pe locul 5 se claseaza o fantezie oarecum banala: sex cu prietena. O mare parte din barbati folosesc drept material propria partenera.

Pe locul 4 ne intalnim cu o fantezie cu iz de SM: I’m a slave for you. Barbatii au de obicei rolul de dominatori in timpul actului sexual, un exemplu graitor in acest sens fiind propagarea pe scara larga a pozitiei misionarului. Si cum fanteziile noastre se leaga de ceva ce sfideaza legile realitatii, ideea de a ne lasa in totalitate in mainile unei femei neinduratoare dornica sa ofere totul si pedepsind orice tentativa de nesupunere, este atragatoare pentru aproape orice barbat ce prinde cateva momente libere cu sine insusi.(in afara de mine, no way)

O alta fantezie uzuala este legata de sexul cu celebritati. O Angelina Jolie, o Pamela Anderson sau o romancuta precum Monica Barladeanu aprind calcaiele si stimuleaza imaginatia masculilor. Fie ca este vorba de o anumita parte a corpului care exercita fascinatie datorita valentelor sale sexuale, fie ca ne gandim la vedeta pe de-a intregul, este clar ca V.I.P.-urile au mari sanse de a fi transportate via imaginatie direct in patul nosrtu.

Pe locul 2 intalnim deja perimatul, mult prea des aclamatul si intens dezbatatutul sex oral. Felatia a exercitat o fascinatie deosebita din cele mai vechi timpuri. Spre exemplu, cel mai profitabil film al tuturor timpurilor s-a axat numai pe felatie. Intitulat -cum altfel?- "Deep Throat", el o infatiseaza pe Linda Lovelace in splendoarea sa interpretand rolul unei inghititoare profesioniste de... "palose". Filmul a fost vizionat pana si de sotia presedintelui din acea perioada si a iscat numeroase controverse. Linia sa directoare o constituie un vechi si frumos vis masculin: repozitionarea clitorisului in... gat.

Cel mai tare material il constituie sexul in 3, cu doua femei bineinteles sau dupa cum doresti(e democratie). Ideea unui harem in care esti singurul adulat, deoarece detii “the magic stick” este fantezia number one.

Acestea ar fi in linii mari fanteziile cel mai des uzitate. Evident ca am prezentat aici doar chintesenta diverselor imagini ce ni se perinda prin minte in momentele de maxima intimitate. Variatiunile sunt permise si recomandate.

Mai mult, fanteziile joaca un rol important in viata noastra sexuala, putand fi cheia pentru activitate mai satisfacatoare alaturi de o persoana… reala. De exemplu, o tehnica adeseori recomandata pentru controlarea ejacularii este tocmai aceea a folosirii exclusive a imaginatiei pentru stimulare. Cu ajutorul celei mai importante si mai mari zone erogene – creierul – o persoana poate avea cu usurinta orgasm.

Daca doresti sa prelungesti noptile de dragoste atunci trebuie sa iti exersezi… creierul. Imagineaza-ti in detaliu o scena fierbinte, stabilind cu atentie decorul si regizand fiecare cadru. Opreste-te de fiecare data cand simti ca esti pe aproape si continua construirea filumetului porno. Si, ca sa mergem pe traiectoria mai multor sloganuri publicitare: rezultate vizibile in cateva saptamani! Atentie: mainile au doar rol de figuratie!

No comments: