Friday, June 09, 2006


Cramele Recaş s-a pregătit conştiincios şi pentru pentru această vară! Alături de meniurile uşoare de vară, Cramele Recaş recomandă vinuri florale, vioaie, menite să adauge acestora un plus de rafinament şi eleganţă.

Vinul Fetească Regală din gama Castle Rock este un vin uşor demisec, cu aromă florală discretă, cu buchet concentrat şi savuros. Se serveşte bine răcit, în compania salatelor de vară, fructelor de mare şi brânzeturi fine.

Vinul Feteasca Regală din gama V- The Legend of Transylvania, tot a Cramelor Recaş, este un vin uşor demisec, remarcabil, având buchet puternic caracteristic cu aromă florală discretă, un buchet concentrat şi savuros. Se serveşte bine răcit în compania salatelor de vară, fructe de mare şi a brânzeturilor fine.

Un alt vin care se potriveşte de minune meniurilor uşoare de vară este Riesling, din gama V- The Legend of Transylvania. Citric, arome de struguri proaspeţi cu note minerale izbucnesc din acest vin, iar culoarea de un verzui deschis, luminos denotă un vin modern, care păstrează prospeţimea strugurilor cu un gust vioi. Un vin înviorător cu o bună persistenţă şi cu arome fine de tei şi iarbă proaspăt tăiată, cu un final delicat, este perfect pentru lungile seri de vară alături de prieteni, şi completează foarte bine mâncărurile din carne de pui şi carne albă. Se deschide înainte de servire de la +12 la +15 grade C.

No comments: