Monday, June 12, 2006

Iubirea gay -Iubesc, dar ma tratez!

Atunci cand iubim, tindem sa facem foarte multe greseli. Poate suna putin ciudat, dar va marturisesc in numele speciei gay ca ne straduim sa nu fim posesivi, geloasi si insistenti. Problema este ca nu prea reusim...

O gaysa indragostita este, mai mult sau mai putin, o adevarata problema pentru barbati. Daca ai observat ca in ultimul timp te suna foarte des, cu diferite pretexte (unul mai absurd decat celalalt), ajunge mai devreme la intalniri si este cat se poate de tacuta, atunci diagnosticul e clar: e indragostit!

Si acesta e doar inceputul...

Daca ai impresia ca are nevoie prea des de prezenta ta, atunci imagineaza-ti ca el se abtine in nenumarate randuri sa iti arate. O gaysa indragostita nu se va satura niciodata de tine, oricat de mult timp veti petrece impreuna!

Iubesc...

Va spun sincer ca nu stiu daca veti intelege ce vrea sa spun in acest articol. Aceasta pentru ca nu stiu daca fluturasii din stomac, lipsa poftei de mancare si insomnia sunt universal valabile si nu fac parte doar din arsenalul tipic feminin!

Iubesc, dar ma tratez!Toate aceste fenomene nu ne dau pace, ne tortureaza si ne determina ca si noi, la randul nostru, sa va sufocam pe voi.

... dar ma tratez!

Incerc sa imi ocup timpul, sa imi iau gandul de la el, sa fac orice altceva care sa ma impiedice sa ajung in stadiul de a-l enerva.

Problema este ca noi,mai "naravasi" din fire, gasim foarte greu capacitatea de a ne stapani preferand sa ne lasam libere sentimentele. De aici si ploaia de telefoane, mesaje, emailuri si vizite neasteptate. Daca ne doriti cu adevarat, va trebui sa acceptati tot "arsenalul".

V-am explicat de ce avem tendinta de a deveni mult prea posesivi. V-am spus si de ce nu prea reusim. Mai ramane sa ne intelegeti si voi si sa actionati in consecinta...

asta se va vedea pe parcurs....

No comments: