Wednesday, June 14, 2006

Sex la altii

In antichitate…

La grecii antici casatoria presupunea fidelitatea sotiei, dar nu neaparat a sotului (sac!). Totusi, pentru a compensa acesta nedreptate, sotul era obligat sa faca sex de cel putin trei ori pe luna cu nevasta. In rest, barbatului i se permitea sa faca sex dupa bunul plac cu orice femeie… si nu numai! Chiar daca, din respect pentru sotie, grecii nu se afisau in public cu alte femei, avea dreptul de a aparea alaturi de tineri cu care se stia ca intretine relatii sexuale.

La grecii antici prostituatele erau foarte bine privite. De altfel, singurele femei care erau privite ca fiind egale barbatilor, erau prostituatele, mai presus de ele nefiind decat… “prostituatii” (barbati cu orientare homosexuala care isi ofereau contra-cost… serviciile). Exista desigur si prostitutia sacra, din templele zeitei Afrodita, dar se pare ca grecii erau mult mai interesati de barbati.

Egiptenii

Daca grecii erau indulgenti la capitolul “adulter”, egiptenii reuseau sa compenseze prin pedeapsa lor: in Egiptul antic adulterul era considerat ca reprezentand crima cea mai mare si era sanctionata cu moartea partenerilor. Ca rezultat, sotia era arsa de vie, iar amantul era aruncat prada crocodililor. E un lucru bun ca noi nu avem crocodili…

In schimb, egiptenii considerau prostitutia o adevarata onoare! Insusi faraonul Kheops si-a obligat fiica sa se prostitueze pentru a face fata cheltuielilor necesare pentru ridicarea piramidei sale. A facut o treaba buna fata tatii!


Ciudatenii de azi…

Urmeaza esarfa…

La africani, o mireasa in noaptea nuntii trebuie sa isi infasoare o multime de esarfe (primite in dar de la familie) in jurul bazinului. In drum spre pat, mirele deznoada si deznoada, si deznoada… momentul copulatiei depinde de cate rude are mireasa. Am spus cumva “in drum spre pat”? Voiam sa spun apa! Sexul in apa este o traditie la africani! Se pare ca amantii iau o gura de aer si se scufunda pentru a savarsi actul sexual pe fundul lacului. Exista doua posibilitati: ori au plamanii foarte mari, ori fac sex foarte repede!



Primul meu corn…

In Africa de Est, tinerele ajunse la pubertate sunt dezvirginate in cadrul unui ritual specific cu ajutorul unui… corn. Cornul este, insa, foarte important, pentru ca daca vre-un barbat se incumeta a-i veni de hac himenului cu propriul penis, si nu cu… cornul, este pedepsit prin taierea unei maini sau chiar a capului. Ce legatura au mana si capul cu sexul, ramane de aflat…



Perversul…

Intr-un trib din Zambia o femeie casatorita s-a plans sfatului batranilor ca sotul ei este un "pervers sexual". "Perversiunea" consta in sarutarea si dezmiedarea sanilor sotiei in timpul preludiului. Cine mai intelege ce vor femeile!?



Nu va mancati partenera!!!

Lege islamica: "Dupa ce se intretin relatii sexuale cu un miel, este un pacat de moarte sa-i mananci carnea." No comment!

Libanezii sunt ceva mai stricti la acest capitol: relatii sexuale trebuie savarsite cu un animal de sex feminin. In cazul sexului masculul, pedeapsa este moartea. Asta e discriminare sexuala!


Pericol de contaminare!

In Pacificul de Sud sunt permise relatiile sexuale inaintea casatoriei cu conditia sa nu apara o sarcina. Daca totusi aceasta apare, satul intra in “carantina”: cuplul vinovat trebuie sa se plimbe in jurul satului cateva zile si sa stropeasca cu o licoare magica gardul care inconjoara comunitatea pentru a impiedica contaminarea populatia.

No comments: